Puur genieten in het Zwarte Woud

Villa Roman

Een jagershuis middenin de natuur, omringd door dennen en sparren nodigt je uit. Voor een kort of lang verblijf. Het maakt niet uit wanneer je gaat, er valt zoveel te beleven dat elk seizoen goed is. Boordevol huiselijkheid en comfort straalt Villa Roman een absoluut warm welkom uit.

De gezelligheid waarmee de kachel het huis behaaglijk maakt in de lente en de herfst en lekker opwarmt in de winter is exact wat je nodig hebt op vakantie. Ontspannend en hartverwarmend. Doe daarbij het houten interieur en je hebt een perfect kader om er echt tussenuit te zijn. Want weg van alles kom je hier gegarandeerd tot rust.

 

Voor Roman

Ons huis heet niet toevallig Villa Roman. Onze zoon heeft ons hier gebracht. Roman werd geboren met een uitzonderlijk lymfangioom. Dit gezwel wordt veroorzaakt door een teveel aan lymfekanalen. Na verschillende operaties is het grootste deel van het gezwel weggenomen. Maar de mogelijkheden in België voor Roman zijn te beperkt.

De Földiklinik in het Zwarte Woud is gespecialiseerd in lymfen. De therapie houdt de zwelling onder controle, mits een tweejaarlijkse behandeling in die kliniek. Daarom kochten we het huis. Het is langs de ene kant pure noodzaak en langs de andere kant een droom, een tweede thuis. Door ons huisje te huren help je ons mee om Roman alle kansen te kunnen blijven geven.

Het huis
Woonkamer
Slaapkamer